- admin
- 4 آبان 1400
- 9:58 ق.ظ
چگونه بیسکویت شکلاتی ساده بپزیم؟
چگونه بیسکویت شکلاتی ساده بپزیم؟
بیسکویت شکلاتی دیگر چندان هم غیر قابل دسترس نیست. وقتی که یاد گرفتید که از نشاسته بیسکویت های شکلاتی بسازید دیگر استاد شدهاید و میتوانید تقریبا هر شکلی از آن را درست کنید. در ادامه با جالب فا همراه باشید تا با دستور پخت بیسکویت های شکلاتی ساده آشنا شوید. در انتخاب نوع طعم و تزئینات کاملا آزاد هستید و کاملا به خودتان بستگی دارد که به دنبال چه ترکیب و طعمی باشید.
مواد لازم برای بیسکویت شکلاتی ساده
مقدار لازم برای ۶۰ بیسکویت کوچک
- نصف پیمانه آرد
- یک قاشق چای خوری نمک
- یک قاشق غذاخوری جوش شیرین
- یک پیمانه کره، نرم شده نه ذوب شده
- سه چهارم پیمانه شکر قهوهای بستهبندی شده
- سه چهارم پیمانه شکر دانهریز
- دو عدد تخمه مرغ بزرگ
- یک قاشق چای خوری وانیل
- پنج تا هفت پیمانه تکه های کوچک شکلات
دستور پخت بیسکویت شکلاتی ساده
فر را از قبل گرم کنید
قبل از اینکه از فر استفاده کنید و شیرینی ها را درون آن قرار دهید، آن را گرم کنید و دمای آن را به اندازه ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
در یک ظرف متوسط آرد، نمک و جوش شیرین را باهم ترکیب کنید
برای جلوگیری از به هم چسبیدن مخلوط باید آن ها را به خوبی ترکیب کنید. سپس در یک ظرف متوسط مواد را با هم مخلوط کرده و آن ها را کنار بگذارید.
در یک ظرف بزرگ کره، شکر، تخم مرغ و وانیل را ترکیب کنید
دانه های ریز شکر کمک میکند که کره بهتر آب شود پس مطمئن شوید که شکر را قبل از مواد دیگر داخل ظرف میریزید. در مرحله بعد تخم مرغ و عصاره وانیل را اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا به یک ترکیب یکدست و منظم تبدیل شود.
کم کم ترکیب آرد، نمک و جوش شیرین را به مخلوط اضافه کنید
ترکیب آرد را کم کم به بقیه اضافه کنید و آن ها را هم بزنید. اکنون شکلات ها را داخل مخلوط بریزید و آن ها را هم بزنید تا به خوبی درون مخلوط ترکیب شوند. کم کم باید حالت سفتی مخلوط را حس کنید.
- ترکیب آرد را کم کم و در چهار تا پنج مرحله اضافه کنید و سرعت هم زدن را هم کنترل کنید. سرعت را به نحوی تنظیم کنید تا کم کم مخلوط حالت سفت به خود بگیرد؛ نه آنقدر زیاد که شل شود و نه آنقدر کم که بیش از حد سفت شود.
با استفاده از قاشق چای خوری ترکیب را روی ظرف از قبل چرب شده بریزید
هنگام ریختن بیسکویت ها روی سینی پخت آن ها را با فاصله از همدیگر قرار دهید زیرا هنگام پختن بزرگ تر خواهند شد. در یک سینی پخت عادی میتوان حدودا ۱۲ عدد بیسکویت را جا داد.
بیسکویت ها را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که کناره ها قهوهای یا طلایی شوند
بیسکویت ها را بیش از حد نپزید و قبل از اینکه به رنگ قهوهای تیره دربیایند آن ها را بیرون بیاورید. بعد از اتمام پخت سینی را بیرون بیاورید و بگذارید بیسکویت ها کمی خنک شوند. در واقع با این کار بیسکویت ها بافت خود را بهتر حفظ میکنند و جویدن آنها هم دیگر شما اذیت نخواهد کرد.
بیسکویت ها را خنک کنید
بیسکویت ها را از روی سینی بردارید و آن ها را در یک جای خنک قرار دهید تا سرد شوند. برای این کار میتوان از یک ورق کاغذ شیرینی پزی یا یک بشقاب استفاده کرد.
بیسکویت شکلاتی آماده است
پس از اینکه بیسکویتها خنک شدند میتوانید آنها را به شکل دلخواه تزئین کرده و سپس میل کنید. نوش جان!