جدید ترین عناوین خبری امروز
جالب فا

توجه: رمز عبور شما به صورت اتوماتیک به ایمیل شما ارسال خواهد شد.

  • admin
  • 20 آذر 1400
  • 9:46 ق.ظ

جواب فعالیت های درس هفتم مطالعات هشتم

جواب فعالیت های درس هفتم مطالعات هشتم

جواب فعالیت های درس هفتم ۷ مطالعات اجتماعی هشتم (درس ارتباط و رسانه) شامل پاسخ کامل و جواب فعالیت صفحه ی ۳۷ و ۳۹ و ۴۰ مطالعات هشتم در این نوشتار از جالب فا تقدیم شما خواهد شد.

پاسخ فعالیت های درس ۷ مطالعات هشتم

جواب فعالیت های درس هفتم مطالعات هشتم

جواب فعالیت صفحه ۳۷ مطالعات هشتم

1️⃣ هر یک از شما به نوبت چند پیام را که از منابع مختلف در دو روز گذشته دریافت کرده اید بیان کنید و بگویید برای انتقال هر کدام، از چه رسانه ای استفاده شده بود.

به طور کلی سه نوع رسانه وجود دارد:

  1. رسانه کلامی مثل زبان (مثلاً اعلام نمره توسط معلم به شما نوعی دریافت پیام برای شما محسوب می‌شود)
  2. رسانه چاپی مثل کتاب و مجلات (مثلاً وقتی کتاب می‌خوانید، از کتاب پیام دریافت کرده‌اید)
  3. رسانه الکترونیکی مثل تلویزیون و اینترنت (مثلاً دریافت پیام از طریق تلگرام، پیامرسان شاد و یا دریافت ایمیل)

با دانستن این موارد، می‌توانید سوال را جواب بدهید.

جالب فا

جواب فعالیت صفحه ۳۹ مطالعات هشتم

جواب فعالیت صفحه ی 39 مطالعات اجتماعی هشتم را در این بخش مشاهده می‌کنید.

2️⃣ الف) متن سیر تحول رسانه ها را بخوانید و چهار تحول مهم در ارتباطات را به ترتیب و مختصر، بیان کنید.

  1. اختراع ماشین چاپ در قرن 15 میلادی
  2. استفاده از الکتریسیته و اختراع تلگراف درسال 1842میلادی توسط مورس و اختراع تلفن توسط گراهام بل
  3. به وجودآمدن ارتباطات بی سیم و اختراع رادیو درسال 1835
  4. به راه افتادن سینما و تلویزیون و ایستگاه‌های ماهواره‌ای

ب) دو وسیله ی مهم که به انقلاب در فناوری اطلاعات و ارتباطات کمک کردند چه بود؟

  1. رایانه
  2. شبکه اینترنت

3️⃣ مجسم کنید هیچ یک از رسانه های امروزی مانند رادیو، تلویزیون، اینترنت، تلفن و… نبودند. سپس فکر کنید که در این صورت چه مزایا و فواید و یا چه مشکلات و کمبودهایی وجود می داشت؟ نظر خود را در کلاس به بحث بگذارید.

از اخبار و اطلاعات اقصی نقاط ایران و جهان بی‌خبر می‌ماندیم و ارسال پیام‌ها و تبادلات، مانند گذشته به سختی و به کندی و با هزینه‌های زیاد اتفاق می‌افتاد. همچنین از سرعت آموزش و آگاهی و یادگیری کاسته می‌شد.

البته این به نحوه‌ی استفاده‌ی خودمان بستگی دارد ولی شاید نبودن رسانه‌های امروزی، مزایایی هم داشت مثلاً وقتِ بیشتری در کنار خانواده صرف می‌کردیم.

4️⃣ آیا تاکنون از پست الکترونیک (ایمیل) استفاده کرده اید؟ اگر پاسخ شما، آری است، برای بقیه‌ی هم کلاسی هایتان چگونگی کار را توضیح دهید و آن را با پست معمولی مقایسه کنید.

بله، دو سرویس دهنده‌ی اصلی و بزرگِ خدمات پست الکترونیکیِ رایگان، گوگل (Gmail) و یاهو (Yahoo Mail) می‌باشند که با ساخت حساب کاربری در این سیستم‌ها و دریافت یک آدرس ایمیل اختصاصی می‌توان به صورت مجازی برای دیگر افرادی که دارای حساب کاربری ایمیل هستند، پیام متنی، تصویری و یا فایل ارسال نمود و یا دریافت کرد.

تفاوت آن با پست معمولی این است که امکان ارسال اشیا از طریق ایمیل نیست اما سرعت و سهولت استفاده از آن به مراتب بالاتر از پست معمولی می‌باشد و در اکثر موارد رایگان نیز هست.

جواب فعالیت صفحه ۴۰ مطالعات هشتم

5️⃣  درسال ١٣٩٠ و به فرمان مقام معظم رهبری، شورایی به نام شورای عالی فضای مجازی به منظور سیاست گذاری، تصمیم‌گیری و هماهنگی در فضای مجازی کشور تأسیس شد. می‌توانید با مراجعه به سایت مرکز ملی فضای مجازی ببینید کدام یک از مسئولین کشور، در این شورا عضو هستند.

چند مورد از وظایف این شورا (شورای عالی فضای مجازی) را پرس و جو و فهرست کنید.

وظایف شورای عالی فضای مجازی :

شورای عالی فضای مجازی وظیفه دارد مرکزی به نام مرکز ملّی فضای مجازی ایجاد نماید تا اِشراف کامل و به‌روزی نسبت به فضای مجازی در سطح داخلی و جهانی داشته باشد و تصمیم‌گیری نسبت به نحوه مواجهه‌ی فعال و خردمندانه کشور انجام دهد تا از حیث سخت‌افزاری، نرم‌افزاری و محتوایی در چارچوب مصوّبات شورای عالی فضای مجازی، و نظارت بر اجرای دقیق تصمیمات در همه‌ی سطوح تحقق یابد.

اعضای حقوقی این شورا عبارتند از: رئیس جمهور (رئیس شورای عالی)، رئیس مجلس شورای اسلامی، رئیس قوه قضائیه، رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، دبیر شورای عالی و رئیس مرکز، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وزیر اطلاعات، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران.

همچنین اعضای حقیقیِ فعلیِ شورای عالی فضای مجازی عبارتند از: دکتر حمید شهریاری، دکتر سیّدجواد مظلومی، مهندس مسعود ابوطالبی، دکتر کامیار ثقفی، دکتر رسول جلیلی، دکتر محمد سرافراز و مهندس علیرضا شاه میرزایی.

امبدوارم از جواب فعالیت های درس هفتم ۷ مطالعات اجتماعی هشتم  به خوبی استفاده کرده باشید و باز هم به جالب فا سر بزنید.

دیدگاه ها 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *