تولید گوشت گیاهی در دانشگاه تهران

محققان دانشگاه تهران موفق به تولید گوشت گیاهی از پروتئین گیاهی نخود، برگ چغندر و خلر شدند !

▪️عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با بیان این‌ که ما برای تولید این گوشت گیاهی از منابع مختلفی چون غلات، بقولات و دانه‌ها و گونه‌های گیاهی استفاده کردیم، گفت: برای تهیه این گوشت گیاهی از رنگ‌های طبیعی و سپس پرینت سه‌بعدی استفاده شد، تا بافت گوشت به هر شکلی از عضلات طیور نظیر ران مرغ و ران پرنده دریایی درآید و در نهایت مزه مناسبی داشته باشد

تولید گوشت گیاهی در دانشگاه تهران

+ هم‌ اکنون در حال معرفی این محصول به شرکت‌های مختلف برای تولید انبوه و در اختیار قرار دادن آن هستیم

پیشنهادی :  چگونه از اعتیاد به قمار و شرط بندی نجات پیدا کنیم؟
درباره این مطلب نظر دهید !