- admin
- 17 آبان 1400
- 1:03 ب.ظ
چرا کف آشپزخانه و حمام کمی شیب دار ساخته می شوند علوم پنجم صفحه ۷۱
چرا کف آشپزخانه و حمام کمی شیب دار ساخته می شوند علوم پنجم صفحه ۷۱
امروز براتون مطلبی با عنوان زیر براتون آماده کردیم که امیدواریم مورد استفاده قرار بگیره و حتما در قسمت کامنت ها دیدگاهتون رو به اشتراک بزارید :
چرا کف آشپزخانه و حمام کمی شیب دار ساخته می شوند علوم پنجم صفحه ۷۱
چون در این مکان ها امکان جمع شدن آب وجود دارد و سطح شیب دار آب ها را به آرامی به سمتی که باید آب از آن جا خارج شود هدایت می کند و به این ترتیب از جمع شدن آب و آب گرفتگی جلوگیری می شود.
مطلب مرتبط:
کف سازی در زمینهای مرطوب
کف سازى در زمینهایى که داراى رطوبت مىباشند. مانند زیر زمینها بدین شرح است:
زمینهاى مرطوب خود به دو دسته تقسیم بندى مىشوند که عبارتند از:
الف -کف سازى در زمینهایى که رطوبت کمى دارند (زمین هاى نیمه خشک):
براى کف سازى این گونه زمینها مراحل زیر به ترتیب انجام مىشود:
کوبیدن خاک زیرین (زمین طبیعى) تا تراکم آن به ۸۵ تا ۹۰ درصد برسد.
پخش کردن قلوه سنگ درشت (سنگ رودخانهاى) به ضخامت حداقل ۲۵ سانتى متر (بلوکاژ). براى به وجود آوردن سطحى تقریبا صاف و پر شدن فواصل بین آنها. (قلوه سنگ ها)، شن ریز روى تمام سطح ریخته مىشود تا تقریبا یک سانتى متر روى قلوه سنگها را بپوشاند. ما استفاده از پوکه معدنی پوزولانی سبکدانه کانیار را در این بخش پیشنهاد میکنیم.
ریختن بتن با عیار ۲۰۰ کیلوگرم سیمان در متر مکعب بتن به ضخامت ۷ تا ۱۰ سانتى متر. صاف کردن آن با استفاده از تخته ماله.
اجراى ملات ماسه و سیمان با عیار ۳۵۰ کیلوگرم سیمان در متر مکعب ملات جهت اجراى پوشش نهایى.
فرش کردن کف با استفاده از موزاییک و یا سنگ فرشى و… که به عنوان پوشش نهایى کف مىباشد.
چرا کف آشپزخانه و حمام کمی شیب دار ساخته می شوند علوم پنجم صفحه ۷۱
منبع: سایت انشاء باز