جدید ترین عناوین خبری امروز
جالب فا

توجه: رمز عبور شما به صورت اتوماتیک به ایمیل شما ارسال خواهد شد.

  • admin
  • آذر 24, 1400
  • 10:04 ق.ظ

سوالات درس دوم تفکر و سبک زندگی هفتم با جواب

سوالات درس دوم تفکر و سبک زندگی هفتم با جواب

سوالات درس دوم تفکر و سبک زندگی هفتم با جواب کامل آن ها را در این نوشتار از جالب فا مشاهده خواهید کرد. نام درس دوم کتاب تفکر و سبک زندگی پایه هفتم سکه طلا می باشد که در ادامه جواب تمامی سوالات این درس را تقدیم شما می کنم.

</ جواب درس اول تفکر هفتم />

جواب سوالات درس دوم تفکر و سبک زندگی هفتم

جواب سوالات داستان سکه طلا تفکر هفتم

جواب صفحه ۱۳ تفکر و سبک زندگی هفتم

بخش گفت و گو کنید:

  • آیا پیرزن واقعا ثروتمند ترین آدم دنیا بود؟

خیر (برای خواندن داستان کامل سکه طلا تفکر هفتم  بر روی همین  لینک آبی کلیک کنید)

  • آیا اخلاق و رفتار پیرزن در روستائیان و خووان تأثیر داشت؟ چگونه؟

بله،  پیرزن (دونا ژوزفا) با کمک کردن به دیگران آموخت انسانی  که قادر به کار کردن است محتاج به دیگران نیست و همچنین رفتار پیرزن باعث شد تا همه روستائیان بدانند ثروتممندترین آدم دنیا شخصی است که می تواند کار کند و نه شخصی که سکه ی طلا دارد.

  • چگونه یک انسان می تواند درتغییر جامعه نقش داشته باشد؟

افراد موثر در جامعه دارای تخصص هستند و به دیگران خدمات ارائه می دهند. آنها با فکر کردن در مورد مسائل و مشکلات جامعه در صدد حل این مشکلات هستند. افراد موثر در جامعه همواره در حال کار کردن هستند و پر انرژی  و فعال در فعالیت ها مشارکت می کنند، یادگیری را هرگز ترک نمی کنند و آموزش دادن به دیگران را دوست دارند.

انسان هایی با این خصوصیات در تغییر جامعه نقش دارند و با همکاری و تعامل با گروه ها مسائل و مشکلات جامعه را حل می کنند.

  • رفتار روستائیان با خووان چه تأثیری بر او داشت؟

رفتار روستائیان باعث شد تا خووان به کار کردن عادت کند و به حاصل دسترنج خودش اتکا کرده و حتی سکه ی طلا را به پیرزن پس دهد.

  • چگونه جامعه می تواند در تغییر انسان ها نقش داشته باشد؟

جامعه از خانواده، مدارس، انجمن ها، محل کار و… تشکبل شده است. بر این اساس هر فرد از هرکدام از این جوامع تاثیراتی را می پذیرد و شخصیت او شکل می گیرد. شما در مدرسه تحت تاثیر معلم ها، دوستان و محیط مدرسه هستید و به همین ترتیب در هر مکان این اتفاق می افتد.

  • چه عوامل دیگری به جز جامعه در تغییر انسان ها موثرند؟

رسانه ها، علایق، اتفاقات و حوادث، ارتباطات، دوستان و ..

جواب صفحه ۱۴ تفکر و سبک زندگی هفتم

از دوران کودکی تاکنون چه تغییراتی در علاقه مندی ها، اخلاق و ویژگی های فردی شما رخ داده است؟ آنها را بنویسید.

توضیح دهید این تغییرات چگونه و تحت تأثیر چه عواملی در شما به وجود آمده است؟

  1. به عنوان مثال یکی از تغییراتی که در ویژگی های فردی من به وجود آمده است نوانایی خواندن و نوشتن است. مدرسه رفتن و یادگیری حروف الفبا باعث شده است تا خواندن و نوشتن را بلد باشم.
  2. یکی دیگران از تغییراتی که در اخلاق من به وجود آمده است این است که دیرتر عصبانی می شود. یادگیری مهارت هایی در زمینه ی کنترل خشم و عصبانیت باعث آرامش من شده است.
  3. از دیگر تغییراتی که در علاقمندی های من ایجاده است عدم تمایل به تماشای بیش از حد تلویزیون و برنامه های تلویزیونی است. عواملی که باعث این تغییر شده است شامل تغییر سلیقه و روی آوردن به خواندن کتاب و نداشتن وقت کافی می باشد.

در عکس زیر هم میتوانید جواب جدول صفحه ی ۱۴ تفکر و سبک زندگی هفتم را مشاهده کنید:

جواب جدول صفحه ی 14 تفکر هفتم
جواب جدول صفحه ی 14 تفکر هفتم

زنگ تفریح:

هر موقع خسته شدید، روی لینک زیر کلیک کنید و چندتا عکس‌نوشته‌ی خنده‌دار دانش آموزی ببینید:

عکس نوشته های طنز دانش اموزی

👆👆👆

داستانی از ادبیات فارسی یا زندگی واقعی افراد بنویسید که در آن یک فرد موجب تغییر جامعه یا جامعه موجب تغییر افراد شده است.

برای موردی که جامعه موجب تغییر افراد شده باشد مثال های زیادی وجود دارد مثلاً در انقلاب هایی که در کشور های مختلف رخ می دهد، جامعه باعث تغییر پادشاهان و حاکمان می شوند.

اما در مورد حالتی که یک فرد باعث تغییر جامعه شده باشد، ادوارد جنر کاشف واکسن آبله را می توان یکی از هزاران فردی دانست که موجب تغییر جامعه شده است.

زمانی که ادوارد جنر 14 ساله بود به عنوان کارآموز و دستیار در مرکز جراحی چیپینگ سادبری مشغول به کار شد و در طول 7 سالی که آنجا بود با هوش سرشار خود دانش و تجربه مناسبی از رشته پزشکی کسب کرد. همچنین بعد از آن با تحصیل در رشته پزشکی مدرک پزشکی خود را نیز دریافت کرد. ادوارد جنر به مرور در رشته پزشکی مهارت پیدا کرد و تا سال 1773 تبدیل به یک پزشک و جراح سرشناس در انگلستان شده بود. در آن دوران مایه کوبی یا تلقیح یکی از روش های رایج مبارزه با بیماری آبله بود اما با ریسک های فراوانی همراه بود. ادوارد جنر نیز که خود از پیامدهای بیماری آبله رنج می‌برد همیشه به فکر راهی برای مبارزه با این بیماری خطرناک بود. در کودکی شنیده بود که شیردوشان پس از ابتلا به آبله گاوی هرگز به بیماری آبله مبتلا نمی‌شوند و همین موضوع نیز باعث تحریک حس کنجکاوی‌اش شد.

پس از اینکه جنر پزشک شد به بی‌فایده بودن تلاش‌‌هایش برای درمان این بیماری با روش‌های سنتی پی برد و به این فکر افتاد که به نوعی از بروز این بیماری خطرناک جلوگیری کند. او تحقیق کرد و دریافت شیردوشان تقریبا هرگز، حتی وقتی از مبتلایان به آبله پرستاری می‌کنند دچار آبله نمی‌شوند. به همین خاطر تصمیم گرفت بیماری آبله گاوی را به افراد تلقیح کند و آنها را از ابتلا به بیماری مرگبارتر آبله مصون سازد که البته در آن دوران این ایده با مخالفت‌های شدیدی مواجه شد.

هرچند در سال‌های قبل نیز کارهای پراکنده‌ای درخصوص واکسن انجام شده بود، ولی اولین بار ادوارد جنر در سیزدهم می ‌1796 پسری هشت ساله به نام جیمز فلیپ را که پسر باغبان خانه‌شان بود در برابر بیماری آبله گاوی واکسینه کرد. این بیماری مانند بیماری آبله ولی کم‌خطرتر از آن برای انسان است. پس از آنکه ادوارد جنر میکروب بیماری آبله را به آن پسر تزریق کرد، چون واکسن آبله گاوی در وی مصونیت ایجاد کرده بود، جیمز فلیپ به بیماری آبله مبتلا نشد و در برابر این بیماری مصون شد. به این ترتیب دکتر ادوارد جنر توانست روش واکسیناسیون را در مقابل بیماری آبله کشف کند و یک تغییر تاریخی در جامعه جهانی ایجاد کند.

سوالات درس دوم تفکر و سبک زندگی هفتم با جواب را خواندید، همچنین می توانید جواب فعالیت ها و سوالات متن تفکر و سبک زندگی هفتم برای سایر دروس را از طریق همین لینک آبی پیدا کنید.

دیدگاه ها 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *