جواب سوالات خودارزیابی صفحه ۶۱ و کارگروهی و نوشتن صفحه ی ۶۳ درس هفتم 7 فارسی پایه هفتم را در ادامهی این نوشتار از جالب فا مشاهده خواهید کرد.
چون پرواز کرده بود و خسته شده بود و دیگر توان پر زدن نداشت.
به نظر من کبوتربچه از مادرش به خاطر دراختیار گذاشتن این تجربیات تشکر کرده و آنها را پذیرفته و سعی کرده است که به پندهای مادر عمل کند.
پیام اصلی این شعر این بود که برای رسیدن به موفقیت باید درابتدا با تلاش و پشتکار و مشورت با بزرگان و استفاده از تجربیات آنها، راه های رسیدن به موفقیت را فراگرفت.
❤ JalebFa.ir ❤
این فعالیت بایستی در ملاس انجام شود.
در شهر میانه نوجوانی باهوش، تمام کتابهای استادش را آموخته و چشمبسته آنها را برای دیگر شاگردان میخواند.
استادش به او گفت: به یک شرط میگذارم در امرِ آموزشدادن مرا کمک کنی.
شاگرد پرسید: چه امری؟
استاد گفت: آموزش بده اما نصیحت مکن.
شاگرد گفت: چرا نصیحت نکنم؟
استاد پیر گفت: دانش در کتاب هست اما پندآموزی احتیاج به تجربه و زمان دارد که تو آن را نداری. خرد نتیجهی باروریِ دانش و تجربه است.
شاگرد گفت: درس بزرگی به من آموختید، سعی میکنم امر شما را انجام دهم.
گفته میشود سالها گذشت و تا استاد زنده بود، آن شاگرد کسی را اندرز نمیداد.
کوتاه شده |
کامل |
فتاد | افتاد |
شاخی | شاخهای |
گه | گاه |
گهی | گاهی |
توش | توشه |
الف) هجوم ⬜ حجوم ⬜ = حمله
الف) اجز ⬜ عجز ⬜ = ناتوانی
کلمات هجوم و عجز صحیح هستند.
درس پنجم فارسی هفتم، درس آزاد است. به جای آن یک مفعول و یک متمم از درس ششم فارسی هفتم تقدیمتان میکنم:
مفعول:
مدتی است دارم فکر میکنم این قلب کوچولو را به چه کسی باید بدهم
متمم:
وقتی به قلبم نگاه کردم دیدم با اینکه مادر خوبم توی قلبم جا گرفته، خیلی هم راحت است.
در این نوشتار، جواب سوال های خودارزیابی، کارگروهی و نوشتن درس هفتم فارسی هفتم را مشاهده کردید که امیدوارم مورد رضایت شما واقع شده باشد. باز هم به جالب فا سر بزنید. و با استفاده از برچسب های زیر به درس های مورد نظر دسترسی داشته باشید.