- admin
- 23 آذر 1400
- 3:01 ب.ظ
جواب کاربرگ 6 اجتماعی ششم
جواب کاربرگ 6 اجتماعی ششم
جواب کاربرگ شماره 6 مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی تقدیم شما میشود. برای مشاهدهی پاسخ کاربرگه ی شماره ۶ غذای محلی مطالعات ششم دبستان با جالب فا همراه باشید.
کاربرگه شماره ۶ مطالعات اجتماعی ششم با جواب
شما هم غذای محلی خودتان و محصولات زراعی یا باغی را که در آن به کار رفته است، بنویسید.
جواب کاربرگه ی ۶ مطالعات ششم
جواب کاربرگه ی شماره 6 مطالعات ششم به شهر محل زندگی شما بستگی دارد که در عکس فوق یک نمونه برای دانش آموزان تهرانی ارائه شد. همچنین چند مثال دیگر برای شهر های دیگر تقدیم شما میکنم:
یکی از غذا های محلی اصفهان، حلیم بادمجان است که در آن محصولات کشاورزی: بادمجان، برنج، پیاز، لوبیا سفید و زعفران به کار رفته است.
یکی از غذا های محلی شیراز، آش انار است که در آن محصولات کشاورزی: انار، لپه، برنج، پیاز و سبزی به کار رفته است.
یکی از غذا های محلی تبریز و استان آذربایجان شرقی، کوفته تبریزی است که در آن محصولات کشاورزی: لپه، برنج، پیاز، سبزی، آلو و گوجه به کار رفته است.
من در ارومیه استان آذربابجان غربی زندگی میکنم. ارومیه خورش یکی از از معروفترین و خوشمزهترین شهر و استان ما میباشد که در آن لوبیا چیتی، پیاز، بادمجان، گوجهفرنگی و غوره به کار رفته است.
یکی از غذاهای معروف محلی مشهد، شله مشهدی است که در آن از لوبیا، برنج، گندم، ماش و عدس استفاده میشود.
یکی از غذا های محلی قم، آبگوشت قنبید است که در آن محصولات کشاورزی: کلم قمری (قنبید)، گندم، لوبیا سفید، پیاز و گوجه به کار رفته است.
یکی از غذا های محلی اراک، آش ترخینه دوغ است که در آن محصولات کشاورزی: لوبیا چیتی، نخود، عدس، سیر و سبزی به کار رفته است.
یکی از غذا های محلی تالش، ووزه دله یا همان بادمجان تو پُر هست که در آن محصولات کشاورزی: بادمجان، گردو، پیاز، گوجه و آلوچه (رُبِّ آلوچه) به کار رفته است.
یکی از عذاهای محلی شهرهای مختلف استان مازندران، کئی انار نام دارد که در محصولات کشاوزیِ مختلفی همچون کدو حلوایی، انار، عدس، سیر، گردو و… به کار رفته است.
ماش پتی خارش یکی از عذاهای سنتی ترکمنها محسوب میشود که علاوه بر گنبدکاووس در شهرهای دیگر استان گلستان مثل گرگان هم پرطرفدار است و برای پختن آن از محصولات زراعی مختلفی همچون ماش، لوبیا چشم بلبلی، اسفناج، کدو تنبل، لبو، انار (رب انار)، گندم (آرد گندم) و سیر استفاده میشود.
یکی از غذا های محلی شهر سبزوار، کمه جوش است که در آن: گردو، پیاز، گوجه و نعنا به کار رفته است.
یکی دیگر از غذا های محلی استان خوزستان و شهر اهواز، فلافل است که برای تهیهی آن از نخود و سیر استفاده میشود.
من در خرمشهر استان خوزستان زندگی میکنم. خورش بامیه یکی از عذاهای محلی شهر ماست که با پیاز، گوجه و بامیه تهیه میشود.
یکی از غذا های محلی اردبیل، خینگل است که برای تهیهی آن از گندم (آرد گندم)، سیر، پیاز و گوجه فرنگی استفاده میشود.
هواری یکی از غذا های محلی شهرهای مختلف استان هرمزگان مثل جزیره قشم و بندرعباس میباشد که در آن علاوه بر ماهی یا میگو، محصولات زراعی مثل برنج، پیاز، سیر، لوبیا چشم بلبلی، سیب زمینی و گوجه فرنگی نیز به کار رفته است.
یکی از غذا های محلی استان خراسان جنوبی و شهر بیرجند، قوروت بادمجان است که برای تهیهی آن از گردو، پیاز و نعنا استفاده میشود.
یکی از غذا های محلی شهرهای مختلف استان خراسان شمالی از جمله بجنورد، آش یارمه است که برای تهیهی آن از چریش (نوعی سبزی کوهی)، پیاز، گندم و نخود استفاده میشود.
یکی از غذاهای محلی کرمان، خورش آلوچه است که در آن از لوبیا چیتی، گوجه فرنگی (رب)، سبزی (جعفری و گشنیز)، پیاز، آلوچه و لیمو (آبلیمو) استفاده میشود.
یکی از غذاهای محلی کرمانشاه، خورش خلال است که در طبخ آن از برخی محصولات زراعی همچون بادام، گوجه فرنگی (رب)، زرشک، زعفران و لیمو (لیمو عمانی) استفاده میشود.
اوجیزک یکی از غذاهای محلی زاهدان و استان سیستان و بلوچستان است و با اینکه شبیه آبگوشت از اما گوشت ندارد و در آن از محصولات زراعی همچون گوجه فرنگی (رب)، پیاز و سیب زمینی استفاده میشود.
یکی از غذاهای محلی ایلام، شله امیری است که ترکیبات اصلی آن: ماش، برنج و پیاز میباشد.
یتیمک یکی از غذا های محلی بوشهر است که برای تهیهی آن از بادمجان، پیاز و لوبیا چشم بلبلی استفاده میشود.
آلو مسما یکی از غذاهای محلی رشت و سایر شهرهای استان گیلان است و بادمجان، گوجه فرنگی، آلو بخارا، آلو سیاه و گوجه (رب) در آن به کار میرود.
آش ترش یکی از غذاهای محلی زنجان است و حبوبات، سیبزمینی، هویج، آلو، لبو و سیر در آن به کار میرود.
یکی از غذا های محلی بروجرد، خرم آباد و سایر شهرهای استان لرستان، آش ماسوا میباشد که برای تهیهی آن از محصولات زراعی همچون گندم (بلغور گندم)، اسفناج، پیاز و نخود استفاده میشود.
من در یزد زندگی میکنم. قلیه کدو تنبل یکی از عذاهای سنتی شهر ما میباشد که با محصولات زراعی همچون کدو حلوایی، لوبیا قرمز، ماش، برنج و پیاز تهیه میشود.
من در قزوین زندگی میکنم. قیمه نثار یکی از عذاهای سنتی شهر ما میباشد که بر خلاف اسمش لپه ندارد ولی برای تهیهی آن از محصولات زراعی همچون برنج، زعفران، گوجه فرنگی (رب)، پیاز، پسته و بادام (خلال) استفاده میشود.
من در شهر لار استان فارس زندگی میکنم. کره جوش یکی از عذاهای سنتی شهر ما میباشد که با پیاز، فلفل و نعنا تهیه میشود.
من در شهر کرج استان البرز زندگی میکنم. مرجو خورش یکی از عذاهای محلی کرج میباشد که با پیاز، عدس، سیب زمینی، آلوبخارا و… تهیه میشود.
شما هم میتوانید غذاهای محلی شهر خودتان را از قسمت دیدگاهها در انتهای همین صفحه معرفی کنید تا همشهریهای شما از آن استفاده کنند.
❤ JalebFa.ir ❤
جواب کاربرگ شماره 6 مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی را مشاهده نمودید که امیدوارم برایتان مفید بوده باشد و از شما دعوت میکنم که به صفحات دیگر جالب فا نیز سر بزنید.