جدید ترین عناوین خبری امروز
جالب فا

توجه: رمز عبور شما به صورت اتوماتیک به ایمیل شما ارسال خواهد شد.

  • admin
  • آبان 27, 1400
  • 3:55 ب.ظ

جواب کاربرگه 6 مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی

جواب کاربرگه 6 مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی / گام به گام پایه ششم

سوال

شما هم غذای محلی خودتان و محصولات زراعی یا باغی را که در آن به کار رفته است، بنویسید.

پاسخ

یکی از غذا های محلی اصفهان، حلیم بادمجان است که در آن محصولات کشاورزی: بادمجان، برنج، پیاز، لوبیا سفید و زعفران به کار رفته است.

یکی از غذا های محلی شیراز، آش انار است که در آن محصولات کشاورزی: انار، لپه، برنج، پیاز و سبزی به کار رفته است.

یکی از غذا های محلی تبریز و استان آذربایجان شرقی، کوفته تبریزی است که در آن محصولات کشاورزی: لپه، برنج، پیاز، سبزی، آلو و گوجه به کار رفته است.

من در ارومیه استان آذربابجان غربی زندگی می‌کنم. ارومیه خورش یکی از از معروف‌ترین و خوشمزه‌ترین شهر و استان ما می‌باشد که در آن لوبیا چیتی، پیاز، بادمجان، گوجه‌فرنگی و غوره به کار رفته است.

یکی از غذاهای معروف محلی مشهد، شله مشهدی است که در آن از لوبیا، برنج، گندم، ماش و عدس استفاده می‌شود.

جواب کاربرگه 6 مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی

یکی از غذا های محلی قم، آبگوشت قنبید است که در آن محصولات کشاورزی: کلم قمری (قنبید)، گندم، لوبیا سفید، پیاز و گوجه به کار رفته است.

یکی از غذا های محلی اراک، آش ترخینه دوغ است که در آن محصولات کشاورزی: لوبیا چیتی، نخود، عدس، سیر و سبزی به کار رفته است.

یکی از غذا های محلی تالش، ووزه دله یا همان بادمجان تو پُر هست که در آن محصولات کشاورزی: بادمجان، گردو، پیاز، گوجه و آلوچه (رُبِّ آلوچه) به کار رفته است.

یکی از عذاهای محلی شهرهای مختلف استان مازندران، کئی انار نام دارد که در محصولات کشاوزیِ مختلفی همچون کدو حلوایی، انار، عدس، سیر، گردو و… به کار رفته است.

جواب کاربرگه 6 مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی

ماش پتی خارش یکی از عذاهای سنتی ترکمن‌ها محسوب می‌شود که علاوه بر گنبدکاووس در شهرهای دیگر استان گلستان مثل گرگان هم پرطرفدار است و برای پختن آن از محصولات زراعی مختلفی همچون ماش، لوبیا چشم بلبلی، اسفناج، کدو تنبل، لبو، انار (رب انار)، گندم (آرد گندم) و سیر استفاده می‌شود.

یکی از غذا های محلی شهر سبزوار، کمه جوش است که در آن: گردو، پیاز، گوجه و نعنا به کار رفته است.

یکی دیگر از غذا های محلی استان خوزستان و شهر اهواز، فلافل است که برای تهیه‌ی آن از نخود و سیر استفاده می‌شود.

من در خرمشهر استان خوزستان زندگی می‌کنم. خورش بامیه یکی از عذاهای محلی شهر ماست که با پیاز، گوجه و بامیه تهیه می‌شود.

دیدگاه ها 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *