پاستا یکی از محبوبترین غذایی هایی است که به راحتی میتوان آن را درست کرد. در واقع برای درست کردن آن به مواد غذایی زیادی نیاز ندارید و خوشبختانه هزینه کمی هم دارد. حتی تهیه خود پاستا هم سخت نیست و به راحتی در مغازه های اطراف پیدا میشود. یکی از مزیت های پاستا گوناگونی روش های پخت آن است زیرا تقریبا هیچ محدودیتی وجود ندارد و تمام آنچه نیاز دارید پاستا، سس و مقداری سبزیجات است و کمتر از نیم ساعت میتوان آن را درست کرد. در ادامه با جالب فا همراه باشید تا با طرز تهیه پاستا بهتر آشنا شوید.
از آنحایی که رشته ها به هنگام پختن به فضای زیادی نیاز دارند بهتر است از یک قابلمه بزرگ برای پختن آن ها استفاده کنید. به طور کلی بهتر است برای بسته پاستا از یک قابلمه نسبتا بزرگ استفاده کنید و دو سوم از آن را با آب پر کنید. اگر اولین بارتان است بهتر است تا جای ممکن است قابلمه های بزرگ استفاده کنید.
پس از اینکه قابلمه را روی گاز قرار دادید سر آن را بگذارید و شعله را روشن کنید، با اینکار آب سریعتر میجوشد. پس از اینکه آب درون قابلمه جوشید بخار های بیرون میآید و پس از آن میتوان بقیه مواد را هم به آن اضافه کرد.
در نحوه و طرز تهیه پاستا مقدار پاستا کاملا اختیاری است اما در هر حال بهتر است با توجه به اندازه قابلمه باشد. پس از آن باید یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کرد. گاهی اوقات به دلیل بلند بودن رشته ها ممکن است کاملا در قابلمه جا نشوند بهتر است کمی صبر کنید تا قسمت پایینی که در آب جوش قرار دارد نرم شود سپس با استفاده از یک چنگال میتوان آن را به درون آب هل داد و در نهایت قسمت باقیمانده را هم درون قابلمه جا داد.
برای پخت رشته های مدت زمان مشخصی وجود دارد و بهتر برای دقت بیشتر از یک تایمر استفاده کرد. به طور معمول بر روی بسته های پاستا مدت زمان لازم برای پخت نوشته شده، برای مثال ۷ تا ۹ دقیقه اما این زمان برای انواع مختلف پاستا میتواند متفاوت باشد. بهتر است همیشه از زمان حداقل آن استفاده کرد مثلا در بین ۷ تا ۹ دقیقه همیشه بهتر است ۷ دقیقه آن را اتتخاب کنیم.
هنگامی که رشته ها در آب جوش قرار دارند کم کم آن ها را هم بزنید تا به هم نچسبند.
پس از اینکه زمان پخت به اتمام رسید به آرامی چند رشته را با استفاده از چنگال بیرون بیاورید و آن ها را کمی سرد کنید. سپس رشته ها را گاز بزنید، اگر مناسب بود و بافت آن را دوست داشتید به این معنی است که رشته ها آماده هستند. بعضی افراد رشته ها را کمی سختتر دوست دارند البته این مورد کاملا به سلیقه شما بستگی دارد.
در مرحله بعدی طرز تهیه پاستا مقداری از آب درون قابلمه را در یک ظرف دیگر بریزید و آن را نگه دارید. تقریبا باید یک لیوان آب پاستا جدا کنید.
پس از قرار دادن صافی قابلمه حاوی پاستا ها را بردارید و آن را دورن صافی بریزید تا آب و پاستا ها از یکدیگر جدا شوند. بهتر است در ابتدا با استفاده از دستکش فر قابلمه را نگه دارید تا هنگامی که در حال ریختن پاستا ها درون صافی هستید آب جوش دستتان را نسوزاند زیرا ممکن است مقداری از آب جوش درون قابلمه به اطراف پاشیده شود و دستتان را بسوزاند.
پس از اینکه آب و پاستا ها به طور کامل جدا شدند صافی را بردارید و آن را کمی تکان دهید تا مقدار آب باقی مانده درون آن به طور کامل تخلیه شود.
احتمالا از افراد زیادی شنیدهاید که ریختن روغن زیتون و یا آب سرد بر روی پاستا ها از به هم چسبیدن آن ها جلوگیری میکند اما این درست نیست زیرا این کار از ترکیب شدن و چسبیدن سس جلوگیری میکند.
اکنون در این مرحله از طرز تهیه پاستا باید سس را به پاستاها اضافه کنید. میتوان از یک ملاقه استفاده کرد و کم کم سس را به پاستا ها اضافه کنید زیرا بدین ترتیب مقدار آن بهتر کنترل خواهید کرد. به طور کلی مقدار سس مورد استفاده کاملا سلیقهای است و محدودیتی برای آن وجود ندارد.