افزایش و ایجاد روحیه ی نیکوکاری، تمایل به کارهای نیک و خدا پسندانه، انجام بهتر فریضه ها و واجبات دینی، بخشودگی گناهان و برخورداری از اجر معنوی، افزایش مال وبرکت روزی، آرامش خاطر و …
جلوگیری از اختلافات و در گیری های افراد و خانواده ها، ایجاد صلح و سازش میان مردم، رسیدگی به جاده ها و سایر امکانات مورد نیاز روستاها و مناطق محروم، پرداخت دیه ی جرایم غیر عمد، حمایت از خانواده های زندانیان، کمک به مناطق زلزله زده و سیل زده.
بستگی به محل زندگی دانش آموز دارد.
به مادیات نباید دل بست چون با انجام کارهای نیک تنها یاد و نام نیک است که می ماند. به قول سعدی : سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز
بستگی به محل زندگی دانش آموز دارد.
در تصویر فوق یک نمونه پاسخ کاربرگه شماره 1 مطالعات هشتم را می بینید و شما هم میتواندید مثلاً عکسی از کمک به همنوعان آسیب دیده از کرونا را از مجلات و روزنامه ها جداکرده و بچسبانید.
مسجد محله ما، تازه ساخته شده است و آقای اکبری و رضایی، هر دو از واقفان این مسجد هستند. پس از اتمام کار، من و خواهرم فاطمه، متوجه شدیم که مسجد هنوز به وسایلی نیاز دارد. من با همکلاسی هایم علی و امید و محمدتقی، پول هایمان را روی هم گذاشتیم و یک سماور بزرگ خریدیم و وقف مسجد کردیم. فاطمه هم با چند نفر از دوستانش، چند کتاب را وقف کتابخانه مسجد کردند. پدر و مادرم به همراه خانواده عمو و خاله ام، تصمیم گرفتند دو فرش زیبا را وقف مسجد کنند.
برای نمازخانه: قرآن، فرش، مهر، تسبیح و…
برای مدرسه: حودکار، تخته سیاه، توپ فوتبال و…
این سوال را با توجه به محل زندگی خودتان باید جواب دهید.
به عنوان نمونه برای ساکنین تهران:
بیمارستان شهدای یافت آباد توسط محمد ولی فرمانفرماییان در سال ۱۳۴۰ هجری قمری وقف شده است.
برخورداری از کسب سود و منافع مشترک، حل مشکلات اقتصادی اعضا و ایجاد رفاه وزندگی بهتر اعضا، برخورداری از اجر معنوی و بذل و بخشش و نبودن فقر مادی و معنوی.
امبدوارم از جواب فعالیت های درس دوم مطالعات هشتم مورد رضایت شما واقع شده باشد. باز هم به جالب فا سر بزنید.